Hoe pakken wij dit aan?

Het (her)inrichten van de omgeving om een mooie uitstraling te geven aan een woonwijk, stadscentrum of scholengemeenschap. De keuze van de verharding heeft te maken met uitstraling, maar zeker ook met draagkracht, vlakheid en gebruikscomfort. Moet het in meer of mindere mate water- en lucht doorlatend zijn? Valt de keuze op een gesloten verharding of open verharding? Plaatselijke gemeenten zijn regelmatige opdrachtgevers voor HD Infratechniek B.V.. Complete langlopende projecten bij een nieuwbouw, maar ook renovaties worden door HD Infratechniek B.V. vakkundig en volgens planning uitgevoerd.

Door jarenlange ervaring op het gebied van traditioneel en machinaal straatwerk zijn we in staat om de meest complexe projecten te realiseren. Hierbij maken onze ervaren en gediplomeerde stratenmakers/grondwerkers gebruik van professioneel goedgekeurd gereedschap en machines.
Omdat de arbeidsomstandigheden van werknemers centraal staan binnen ons bedrijf, maken we waar mogelijk gebruik van machines om verhardingen aan te brengen.
Met onze eigen ontwikkelde Pleinenlegger zijn we in staat om wegen van acht meter breed aan één stuk door in verband te leggen. Maar ook voor andere verhardingswerkzaamheden beschikken we over materieel dat er voor zorgt dat onze werknemers minimaal belast worden.